DTSO Haber'de Ara

Covıd-19 Güvenli Üretim Belgesi Bilgilendirme Semineri

Covıd-19 Güvenli Üretim Belgesi Bilgilendirme Semineri Duyurular
17 Haziran 2020 Duyurular

Türk Standartları Enstitüsü (TSE); sanayi işletmelerinin Covid-19 salgını ile mücadelesine destek vermek için “Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzunu hazırlamış, yayınlamış ve sanayi kuruluşlarına ücretsiz olarak erişim hakkı tanımıştır.



Sanayi kuruluşlarının salgın döneminde rehberi olan kılavuz geçtiğimiz ay kamuoyuna tanıtılmış olup firmalara salgınla mücadele ederken yol göstermekle birlikte salgın sonrası dönemin ihtiyacı olan, firmaların güvenilir ve hijyenik üretim standartlarına uygunluğunun “Güvenli Üretim Belgesi” adı altında belgelendirilmesini de sağlamaktadır. Güvenli üretim belgesi alan firmaların iç ve dış pazarlara ürünlerinin ulaşmasında kolaylık ve avantaj sağlaması beklenmekte olup bu amaçla Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinde yer alan sanayi kuruluşlarının da bu konu hakkında bilgilendirilmesi için TSE ve Bakanlığımızın bağlı ve ilgili kuruluşları tarafından bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Toplantı Tarihi: 18.06.2020

Saat: 16:00-17:00

Not: Bilgisayarınıza uygulama yüklemeden toplantıya katılabilirsiniz. Bunun için görseldeki yönergeyi takip edebilirsiniz. (Mobil cihazlardan bağlanmak için Microsft Teams uygulamasının aygıta yüklü olması gerekmektedir.)

Toplatıya katılmak için tıklayınız.


E-Belge Hizmetleri
MERSİS
KVKK
5,321
Aktif Üye
Whatsapp Hattı
Telefon E-posta WhatsApp İletişim
Chat