DTSO Haber'de Ara

Teknofest 2024 Festivaller

29 Ocak 2024 Duyurular

Sayın Üyemiz,

T.C. Diyarbakır Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından Odamıza iletilen yazıda; T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğünden gelen yazı ilgilide tutularak, Bakanlığın, ülkemizin sanayi ve teknoloji alanında atılımını hedefleyen Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirme misyonuyla Teknofest kapsamında çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenlediği, teknoloji alanında faaliyet gösteren önemli kurum ve kuruluşların da katkılarıyla düzenlenen Teknofest’in, ev sahipliği yaptığı teknoloji yarışmaları, teknoloji gösterimleri, hava gösterileri, girişimcilik zirvesi gibi etkinlikler ile Milli Teknoloji Hamlesinin en büyük platformlarından biri haline geldiği, her yıl düzenlenen ve 2023 yılında da İzmir'de altıncısı gerçekleştirilmiş olan festivalin, başta öğrenciler ve gençler olmak üzere toplumun her kesiminden gördüğü yoğun ilgi ile dünyanın en büyük havacılık ve uzay festivali olmayı başardığı, 2024 yılında Adana'da gerçekleştirecek olan Teknofest 2024 heyecanının, festival kapsamında düzenlenecek teknoloji yarışmaları için açılan başvurular ile başladığı bildirilmektedir.

Teknofest 2024 için yarışmalara son başvuru tarihi 20 Şubat 2024’tür. Teknofest 2024 Bilgi Notu ve Başvuru bilgileri için aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Festival Tanıtım Metnine mth.tc/ISbk linkinden erişilebilmektedir.

Bilginize sunarız.

https://www.teknofest.org/tr/

https://www.teknofest.org/tr/content/announcement/teknofest-2024-teknoloji-yarismalari-basvuru-adimlari-tanitim-kitapcigi-yayinlandi/

E-Belge Hizmetleri
MERSİS
KVKK
5,321
Aktif Üye
Whatsapp Hattı
Telefon E-posta WhatsApp İletişim
Chat