Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti (Almanya) Tanıtım Toplantısı

Sayın Üyemiz,

NRW.Global Business, Düsseldorf, Köln, Duisburg, Essen, Dortmund şehirlerinin de içinde bulunduğu Almanya – Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Dış Ticaret ve Yatırım Destek Ajansıdır. Söz konusu ajansın resmi Türkiye temsilciliği yurt dışında şirketleşip işlerini Avrupa’ya taşımak isteyen Türk iş insanlarına bölgeyi tanıtarak danışmanlık ve bürokratik destek verecekleri bu toplantıya Diyarbakır TSO iş birliği ile 30.11.2022 Çarşamba günü 10.00-12.30 saatleri arasında Diyarbakır TSO toplantı salonunda bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Söz konusu seminerde bir pazar ve ticaret bölgesi olarak Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti tanıtılarak, burada gerçekleştirilecek bir yapılanmanın firmalara sağlayacağı stratejik avantajlar üzerinde durulacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Program İçeriği:
10.00-10.15
Kayıt
10.15-10.30 Mehmet KAYA Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı
10.30-11.15
Dr. Adem AKKAYA – NRW.Global Business Türkiye Temsilcilik Müdürü

• Avrupa Pazarlarına Çıkış Kapısı: Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti
• Kuzey Ren-Vestfalya Eyaletinde Yatırım ve Şirketleşmenin Amaçları, Hukuki Çerçevesi ve Uygulamalar

11.15-12.00 Soru-Cevap

12.00-12.30 Çay & Kahve İkramı