Hannover Messe 2022 Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Almanya’nın Hannover şehrinde her yıl düzenlenen ve dünyanın en önemli ve kapsamlı sanayi fuarları arasında yer alan Hannover Messe Fuarının 25-29 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirileceği ve anılan fuarın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası tarafından yapılacağı belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Akışkan Gücü, Hidrolik ve Pnomatik, Dijital Ekosistemler, Enerji, Lojistik ve Yan Sanayi ihtisas konularında faaliyet gösteren üyelerimizin iştirak edebileceği hususunu bildirir, Hannover Messe 2022 Türkiye milli iştirakine ilişkin duyuru metni, sözleşme ve irtibat bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.