Announcement
enkutr

Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda, İstanbul Ticaret Odası’ndan alınan yazıya istinaden; Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika’nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya’nın ekonomi başkenti Lagos’ta 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk ürünleri Fuarının gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, Nijerya 2.Türk Ürünleri Fuarı’nda m2 bedelinin 2.820 TL olarak tespit edildiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmekte olup, Fuar’da sektörel yerleşimin gerçekleştirileceği katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmelerin İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği belirtilmiştir.

Söz konusu Fuar’a ilişkin katılım formu ve detaylı bilgiye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği resmi web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.