Announcement
enkutr

Meksika İşbirliği Teklifi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı’na Meksiko Ticaret Müşavirliğimizden iletilen yazıya atfen, Müşavirliğimiz tarafından katılım sağlanan “Business Yucatan & Trade Opportunities” semineri kapsamında Yucatan Eyaleti’ndeki sağlık turizmi alanında gerçekleştirilebilecek yatırım projeleri hakkında bilgi edinildiği belirtilmekte ve Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerine firmalarımızın bilgi ve deneyimlerinden istifade edilmek suretiyle ABD’li ve Kanadalı turistleri Meksika’da ağırlamaya yönelik firmalarımız ile ortak projeler gerçekleştirilebileceği bildirilmektedir.

Yazıda ayrıca, Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerinin iletişim bilgilerinin yanı sıra detaylı bilgi içeren tanıtım materyallerinin Ticaret Müşavirliğimizde mevcut olduğu ve talep edildiğinde ilgilenen kurum, kuruluş ve firmalarımız ile paylaşılmasının mümkün olduğu belirtilmektedir.

Konu hakkında detaylı bilgilere TOBB internet sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/Meksika” bölümünden ulaşılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.