Announcement
enkutr

DTSO Kadın Meclisi seçimleri 27 Nisan’da

DTSO Kadın Meclisi Kurucular Kurulu tüzüğünü hazırlayarak kamuoyu ile paylaşmış ve seçim çalışmalarını başlatmıştır.

Mart ayında başlatılan kadın meclisi adaylık başvurularında yoğun bir ilgi ile karşılaşılmış, kadın meclisi hakkında odaya başvuran bilgi almak isteyen tüm kesimlere gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Aday olan kadın girişimcilerin seçim çalışmasını daha sağlıklı bir şekilde yürütebilmeleri için Kadın Meclisi seçimlerinin 27 Nisan 2019 Cumartesi günü Odamız Toplantı Salonunda saat 09:00 – 16:00 saatleri arasında düzenlenmesine DTSO Yürütme Kurulunca karar verilmiştir.

Kadın Meclisi seçimleri için oy kullanmak isteyen kadınlar imza sirküleri, yetki belgesi veya ortaklık teyit belgesi ile oy kullanabileceklerdir. Seçim çalışması yapacak olan adaylar seçim listelerini Odamızdan temin edebilirler.