Buradasınız: HaberlerBismil’de Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikaları Dağıtıldı

Bismil’de Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikaları Dağıtıldı

DTSO bünyesinde Temmuz 2018’de Bismil’de gerçekleşen Uygulamalı Girişimcilik Eğitim sertifikaları dağıtıldı. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılan 88 kişi yapılan törenle sertifikalarını aldılar.

Sertifika töreninde konuşan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, verilen eğitimin iş hayatına atılacak kişilere yardımcı olmayı amaçladığını söyleyerek, katılımcılardan girişimci ruhlu olmalarını istedi. Kaya, dünya genelinde iş tanımının değiştiğini, küreselleşen dünyada herkesin evinden de iş yapabildiğini ve dünya piyasasına ulaşabileceğini belirtti. Kaya, katılımcılardan yöresel ürünlere yoğunlaşmalarını isteyerek, herhangi bir fikir veya ihtiyaç durumunda DTSO’nun arkalarında olduğunu ifade etti.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’nın konuşmasından sonra; DTSO Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, Bismil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şehmus Gelen, Bismil Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan Ömer Özgün, Bismil Sanayi Sitesi Başkanı Hasan Yavuz katılımcılara sertifikalarını dağıttılar.