Buradasınız: HaberlerTurizm Platformu DTSO'da toplandı

Turizm Platformu DTSO'da toplandı

Diyarbakır Turizm Platformu üyeleri Ankara’da 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak Diyarbakır Tanıtım Günleri etkinliği için Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.
Diyarbakır Turizm Platformu toplantısına başkanlık yapan Diyarbakır İl Vali Yardımcısı Hacı Hasan Gökpınar ile birlikte, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Kültür ve Turizm İl Müdürü,    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Turizm Komisyonu, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Diyarbakır Turizm Otelciler Derneği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Diyarbakır Bölgesel Yürütme Kurulu ve Zerzevan Kalesi Kazı Çalışması temsilcileri katıldı.
Toplantıda Diyarbakır Turizm Platformu üyelerinin Diyarbakır’ın en iyi şekilde tanıtılması için yapacağı çalışmalar ele alındı. Platform Üyeleri,  Ankara’da düzenlenecek olan “Diyarbakır Tanıtım Günleri” kapsamında yöresel tatların sunumu yanında birçok etkinlik yapılması konusunda çalışma yaparak, Diyarbakır’ı Ankara’da dört gün boyunca dolu dolu bir programla tanıtmayı hedefliyor.
Diyarbakır Turizm Platformu üyeleri tanıtım günleri için değerlendirme toplantılarına devam edileceği belirtildi.