Buradasınız: HaberlerVakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin'den Odamıza Ziyaret

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin'den Odamıza Ziyaret

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin, Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan ve Güneydoğu Bölge Müdürü Uğur Elhanay ve beraberindeki heyet odamızı ziyaret etti. "Anadolu Zirveleri'nin" ikinci ayağını Diyarbakır'da gerçekleştirmek amacıyla kentimize misafir olan heyet, kurum görüşmeleri kapsamında odamızı da ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Kentin Sosyo-Ekonomik yapısı, yatırım fırsatları, turizm potansiyeli ve oda olarak gerçekleştirilen projeler hakkında heyete detaylı bilgi verdi. Ayrıca heyetle finansmana erişim ve finansman maliyetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede, DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Aslan, Mesut Altın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Kredi Garanti Fonu