Buradasınız: DuyurularChicago Boat Show Fuarı

Chicago Boat Show Fuarı

İİB' den gelen yazıda; Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda ve Genel Sekreterliğimiz bünyesinde faaliyet gösteren Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği organizasyonunda yat sektörüne yönelik olarak, Amerika'da gerçekleştirilecek Chicago Boat Show Fuarı ile eş zamanlı olarak 2019 yılı Ocak ayı içerisinde bir Sektörel Ticaret Heyeti organize edilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu Ticaret Heyeti programının, iki ülkenin sektörel anlamda işbirliğini güçlendirmek ve Türkiye'de faaliyet gösteren yat ve ekipman ihracatçılarının ürünlerini ve faaliyetlerini Amerika'da tanıtarak ticari ilişkilerini geliştirmek anlamında önemli bir fırsat oluşturacağı mülahaza edilmektedir.

Bahse konu heyet programı 2011/1 Sayılı "Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Hakkında Tebliğ” çerçevesinde değerlendirilecek ve katılımcı firmalarımız ulaşım, konaklama ve tanıtım harcamaları üzerinden %50'ye yakın devlet desteğinden faydalanabileceklerdir.

Türk yat sektörünün tanıtılması amacıyla düzenlenecek olan heyet programı çerçevesinde Türk ve Amerikalı işadamları arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi, muhatap kurum ve kuruluşların ziyaret edilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu organizasyonun gerçekleştirilmesini teminen heyet programına katılmak isteyen üyelerinizin ekte yer alan kayıt formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurarak en geç 17 Ağustos 2018 Cuma günü saat mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğimize (e-posta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - faks: 0212 454 05 01) göndermeleri hususu bilgilerine sunulur.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.