Buradasınız: DuyurularGana, Akra Ticaret Heyeti

Gana, Akra Ticaret Heyeti

Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM)'nden Odamıza ulaşan yazıda, T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu,  Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 20-22 Kasım 2017 tarihleri arasında Gana Cumhuriyeti’ne yönelik bir Ticaret Heyeti düzenlenecek olup başkent Akra’yı kapsayacak söz konusu organizasyonda Türkiye-Gana iş forumunun yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan ikili firma görüşmelerinin (B2B) gerçekleştirilmesi öngörüldüğü bildirilmiştir.

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete, Petrokimya, demir-çelik, alüminyum, cam ve seramik ürünleri, tıbbi ilaçlar, otomotiv endüstrisi, endüstriyel tuz, hazır giyim ve tekstil, makine ve aksamları, inşaat malzemeleri, kağıt ve karton ürünleri, iş ve maden makineleri, elektrik-elektronik, su ürünleri, şekerli ve çikolatalı mamuller ve meyve suları sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlerde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara göre imal ve ihraç eden firmaların katılımlarının faydalı olacağı belirtilmiştir.

Bu çerçevede azami 35 firma temsilcisinden oluşacak heyete katılmak isteyen üyelerimizin en geç 06 Kasım 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar https://goo.gl/Z8jurS adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ve organizasyon kapsamındaki uçak biletleri, konaklama, toplantı ve transfer işlemlerinden doğan giderlerinin karşılanmasını teminen 1.200-USD tutarındaki katılım ücretini Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube Kodu: 282), (IBAN No: TR63 0001 5001 5804 8000 9986 04), USD hesabına yatırımları ve ödeme dekontunu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir. (Tel: 0212 454 14 86) Ödeme dekontları ulaştıktan sonra katılım kesinleşmekte olup, etkinlik kapsamında uçak biletleri kesildikten sonra ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcıların katılımını iptal etmesi durumunda ücret iadesinin yapılmayacağı bildirilmiştir.

Söz konusu yazıda, nitelikli bir heyet programının gerçekleşmesi ve beklentilerin karşılanması için başvuru formlarının eksiksiz doldurulmaları ve ödemelerin vakitlice yapılması büyük önem arz ettiği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Kredi Garanti Fonu