Buradasınız: DuyurularINTERMOB 2017 Fuarı Alım Heyeti

INTERMOB 2017 Fuarı Alım Heyeti

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda ve İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizasyonunda,  14-18 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul'da "INTERMOB 2017 Fuarı” ile eş zamanlı olarak, 13 - 16 Ekim 2017 tarihleri arasında alım heyeti programı gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Fuaye 1, Kat 2'de yer alan Büyükada Toplantı Salonunda 14 Ekim 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ikili görüşmelere katılmak isteyen üyelerimizin, görüşmek istedikleri firmaları işaretlemek suretiyle ekteki formu doldurarak en geç 13 Ekim 2017 günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Başvuru Formu için tıklayın.

Alım Heyeti için tıklayınız.

Kredi Garanti Fonu