6. İİT Helal Expo 2018

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda, D-8 Genel Sekreterliği'nden alınan bir yazıya atfen; İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC), İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ve Discover Events işbirliğinde 29 Kasım - 02 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul Yeni Fuar Alanı/Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Fuarı’nın düzenleneceği belirtilmiştir.

Helal piyasasının bir araya geleceği en büyük etkinlik platformu olan 6. İİT Helal Expo fuarına, helal gıda, finans, turizm, kozmetik, tıp, kimya, ambalaj, makine, İslami yaşam ve muhafazakâr moda gibi birçok sektörden 250'yi aşkın uluslararası firmanın katılımı beklenmektedir.

2017-2018 dönem başkanlığı ülkemiz tarafından yürütülen Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Teşkilatı 6. İİT Helal Expo Fuarı’nın özel ortağı olup, fuar alanı içerisinde D-8 üye ülkelerinin firmaları için indirimli ücret uygulanacağı bir sergi alanı tahsil edileceği belirtilmiştir.

Söz konusu fuarın planı ve Katılım Formu https://www.tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2661&lst=DuyurularListesi linkinde yer almaktadır.

TOBB’a özel olarak sunulan indirimli katılım ücretinden faydalanmak için kayıt formunun doldurması ve 31 Temmuz 2018 tarihine kadar D-8 Sekretaryasına (Sn. Bilal Khan, E-posta:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Tel: 0 212 356 18 23/23) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla.