Nijerya Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi Etkinliği

Ekonomi Bakanlığı’ndan gelen yazıda, Abuja Ticaret Müşavirliği tarafından, 21-23 Mayıs 2018 tarihlerinde, Abuja’da, Nijerya Federal Devlet Başkanı, Federal Devlet Başkan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret ve Yatırım Bakanı katılımlarıyla, Nijerya Yatırım ve Promosyon Komisyonu (NIPC) organizasyonunda "Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi” adlı bir etkinlik düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, bahse konu etkinlik kapsamında Nijerya’da önde gelen enerji, ulaşım, imalat, bilgi teknolojileri ve tarımsal sanayi gibi sektörlerin ön planda olacağı ve bu sektörler için yapılması planlanan projelere yer verileceği belirtilmekte olup, bu etkinlik ile uzun dönemli yatırımların Nijerya’ya çekilmesinin ve politika yapıcılar ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerin bir araya getirilmesinin amaçlandığı ifade edilmektedir. Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği internet sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları- Nijerya” bölümünde yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.

Detaylı bilgi için NIPC İletişim Bilgileri:

Telefon: +234 (9) 290 0059, +234 (9) 290 0061