Güney Afrika

TOBB'dan gelen ilgi yazıda, Türkiye-Güney Afrika Cumhuriyeti (GAC) Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 3. Dönem Toplantısı'nın, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz eş başkanlığında, 3-5 Ekim 2017 tarihleri arasında Pretorya'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmiştir.
Bu çerçevede; Türkiye-Güney Afrika Cumhuriyeti 3. Dönem KEK Toplantısı'nda ikili ticari ve ekonomik ilişkilerinin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri ile söz konusu toplantı sonunda imzalanacak tutanakta yer alması talep edilen metin önerilerinizin en geç  14 Eylül 2017 Perşembe gününe kadar Birliğimize (E-posta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Faks: 0 312 218 22 09) iletilmesi hususunda gereği rica olunur.

Kredi Garanti Fonu